OyunHaberleri.tv

PUBG Ayrıntılı Silah Rehberi

03.02.2019
21
PUBG Ayrıntılı Silah Rehberi

Yeni gelen güncelleştirmeler ile birlikte oyuna eklenen silahlar, hali hazırda kafası karışık olan oyuncular arasında büyük bir sorun yaratmaktaydı. Detaylı PUBG silah hasarları rehberinde hangi silah hangi haritada daha iyi, hangi silaha hangi eklenti takılmalı veya güncellemelerden sonra hangi silahların iyileşip kötüleştiği..

PUBG Silah Hasarları

Aşağıda yer alan rehberde silahların hasarları, mermi kapasiteleri, şarjör değiştirme hızları ve silahlara karşı olan yorumlarımızı bulabilirsiniz.

Pompalı Tüfekler

S12K

Uzatılmış şarjör takılabilmesi sebebi ile belkide en çok tercih edilen pompalı tüfek olan S12K diğer tüfeklere oranla daha affedici bir yapıya sahip. Silaha dürbün takılabilmesi ise uzaktaki rakiplerin az ihtimalle de olsa vurulabilmesine olanak sağlıyor.

  • Mermi tipi: 12 Ölçü
  • Mermi Kapasitesi: 5 (Uzatılmış Şarjör ile 8)
  • Vücut Hasarı: 198/139/119/89.1/89
  • Kafadan Vuruş: 297/207.9/178.2/133.7
  • Atış Hızı: 0.25s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3s

S686

En çok tercih edilen pompalı tüfek olan S686 yakında olan rakipleri tek vuruşta öldürmesi sebebi ile pompalı tüfekler arasında oyuncuların gözdesi durumda. Arka arkaya iki mermiyi de hızlı bir şekilde ateşlemek bu silahı diğer pompalı tüfeklerden daha cazip kılyor. Her ne kadar mermi kapasitesini değiştirme imkanına sahip olmasakta 2 mermi bu silah için yeterli bir sayı olarak kabul ediliyor.

  • Mermi tipi: 12 Ölçü
  • Mermi Kapasitesi: 2
  • Vücut Hasarı: 216/151/130/97.2/97
  • Kafadan Vuruş: 324/226.8/194.4/145.8
  • Atış Hızı: 0.2s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3s

S1897

S1897

S686 ile aynı hasara sahip olan fakat yavaşlığı sebebi ile pek tercih edilmeyen S1897 bu açığı ek mermi kapasitesi ile telafi ediyor. Ayrıca şarjör değiştirirken ateş etme mekaniği silahın kötü yanlarından bir tanesini kapatmış durumda. 5.8 saniyelik şarjör değiştirme süresi Bullet Loops(Mermilik) ile birlikte 4 saniye gibi bir süreye düşüyor.

  • Mermi tipi: 12 Ölçü
  • Mermi Kapasitesi: 5
  • Vücut Hasarı: 216/151/130/97.2/97
  • Kafadan Vuruş: 324/226.8/194.4/145.8
  • Atış Hızı: 0.75s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 5.8s

Sawed-off

Sawed Off

İkincil silahlar olarak kabul edilen kategoriye girmeyi başaran Sawed-off maç başlarında bu silaha sahip olan oyunculara bir nebze de olsa avantaj sağlıyor. Oyun sonuna kadar taşıyabileceğiniz ve zor durumda oldukça efektif olan bu silah çoğu oyuncunun çantasında yer almaya devam edecek gibi duruyor.

  • Mermi tipi: 12 Ölçü
  • Mermi Kapasitesi: 2
  • Vücut Hasarı: 160/112/96/72/72
  • Kafadan Vuruş: 240/168/144/108
  • Atış Hızı: 0.25s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 4s

Hafif Makineli Tüfekler

Vektör

Vector

Uzatılmış şarjör olmadan çok kötü bir mermi kapasitesine sahip olan Vektör, uzatılmış şarjör bulunması durumunda oldukta efektif bir silaha dönüşüyor. Uzantıları takıldıktan sonra hem çok az sekmesi hemde atış hızının oldukça yüksek olması bu silahı oyun sonuna kadar taşınabilecek bir silaha dönüştürmüş durumda.

  • Mermi tipi: 0.45
  • Mermi Kapasitesi: 13 (Uzatılmış Şarjör ile 25)
  • Vücut Hasarı: 34/23.8/20.4/15.3/20
  • Kafadan Vuruş: 61.2/42.8/36.7/27.5
  • Atış Hızı: 0.055s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 2.2s

Mikro Uzi

Micro Uzi

PUBG’de ki en hızlı silah olan Micro Uzi oyun başlarında oldukta etkili olabiliyor. Yakın mesafeden oldukça etkili olan bu silah kullandığı mermi tipinin kolayca bulunması ve çantada çok yer kaplamamasından dolayı oldukça tercih edilir durumda.

  • Mermi tipi: 0.9mm
  • Mermi Kapasitesi: 25 (Uzatılmış Şarjör ile 35)
  • Vücut Hasarı: 26/18.2/15.6/11.7/16
  • Kafadan Vuruş: 46.8/32.8/28.1/21.1
  • Atış Hızı: 0.048s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.1s

UMP9

UMP9

Uziye oranla daha ağır fakat mermi kapasitesi daha yüksek olan UMP9, çoğu oyuncunun fazla seken silahlardan çok bu silaha yönelmesini sağlamış durumda. Özellikle oyunda yeni olan kişilerin AKM yerine bu silahı tercih etmesi yararlarına olacaktır. Tekli, çoklu ve otomatik seçenekleri ise bu silahı hali hazırda olan popülerliğini arttırmış durumda.

  • Mermi tipi: 0.9mm
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 39/27.3/23.4/17.6/23
  • Kafadan Vuruş: 70.2/49.1/42.1/31.6
  • Atış Hızı: 0.092s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.1s

Tommy Gun

Tommy Gun

Hafif Makineliler kategorisinde en çok hasarı veren silah olan Tommy Gun ayrıca bu kategorideki en çok mermi haznesine sahip silah ünvanını da elinde bulunduruyor. Fakat silaha herhangi bir dürbün bu silahı oyun sonuna kadar taşınabilecek silahlar kategorisinden çıkarıyor.

  • Mermi tipi: 0.45
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 50)
  • Vücut Hasarı: 40/28/24/18/24
  • Kafadan Vuruş: 72/50.4/43.2/32.4
  • Atış Hızı: 0.086s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.45s

Taarruz Silahları

AKM

Yerden alına bilecek en fazla hasar veren silahlardan biri olan AKM oyunda yeterli tecrübeye sahip olan oyuncuların gözdesi olmuş durumda. Takılan dürbün ve tekli modda ateş edebilme yeteneği bu silahın bir nevi keskin nişancı silahı olarak kullanılmasına olanak sağlıyor. Fakat hem otomatik ateş etme seçeğenini olmaması hemde silahın mermilerin ağırlığı sebebi ile yerini kolayca M416’ya bıraktığını da unutmamakta fayda var.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 49/34.3/29.4/22.1/22
  • Kafadan Vuruş: 115.2/81/69/51.8
  • Atış Hızı: 0.1s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.22s

Aug A3

Uçaktan düşen kutudan alınan bu silah AKM gibi silahlara oranla daha az sekmesi sebebi ile tercih ediliyor. Fakat mermi değiştirme hızının yavaş olması, silahın dezavantajlarından bir tanesi olmuş durumda. Susturucu ile birlikte mükemmel bir pusu silahı olan Aug A3 taarruz silahları kategorideki en iyi silahlar arasına girebilir.

  • Mermi tipi: 5.56
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 43/30.1/25.8/19.4/19
  • Kafadan Vuruş: 101.1/71/61/45.5
  • Atış Hızı: 0.086s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.67s

Beryl M762

En fazla seken silahlar arasında oldukça popüler olan Beryl, oyuncular tarafında pek tercih edilmiyor. Hasarı yüksek olsa bile rakibe mermi isabet ettirmesi oldukça zor olan bu silah sadece alternatifler bulunamadığı zaman tercih ediliyor.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 47/32.9/28.2/21.2/21
  • Kafadan Vuruş: 110.5/77/66/49.7
  • Atış Hızı: 0.086s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 2.9s

G36C

PUBG’ye gelen yeni haritada karşımıza çıkan bu silah Vikendi’nin SCAR’ı olarak kabul görmüş durumda. Oldukta hızlı bir silah olan G36C bazı oyuncuların M416 yerine bu silahı tercih etmelerini sağladı. Fakat şarjör değiştirme süresi oldukça uzun olan bu silah oyun sonlarına doğru kullanıcılarına oldukça zorlu anlar yaşatabilmekte.

  • Mermi tipi: 5.56
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 43/30.1/25.8/19.4/19
  • Kafadan Vuruş: 101.1/71/61/45.5
  • Atış Hızı: 0.086s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.8s

Groza

Uçaktan düşen kutu ile elde edilebilen bu silah yakın mesafede inanılmaz derecede etkili olabiliyor. Atış hızı oldukça yüksek olan bu silah oyun sonlarına doğru çantanızda olmasını isteyeceğiniz türden. Fakat çoğu oyuncu silahın uzun mesafelerde etkisiz olması sebebi ile AKM’yi tercih etmekte.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 49/34.3/29.4/22.1/22
  • Kafadan Vuruş: 115.2/81/69/51.8
  • Atış Hızı: 0.08s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3s

M416

Belki de oyunun en çok tercih edilen silahı olan M416 oyunculara hem az seken hem uzun hemde kısa mesafelerde etkili olarak kullanabilecekleri bir seçenek sunuyor. Mermi tipinin 7.62’ye oranla daha hafif olması ve silaha takılan eklentiler ile neredeyse sekmeyen bir silaha dönüşmesi, pyuncuların oyunun başından sonuna kadar yanlarından ayırmak istemeyeceği türden bir silah olmuş durumda.

  • Mermi tipi: 5.56
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 43/30.1/25.8/19.4/19
  • Kafadan Vuruş: 101.1/71/61/45.5
  • Atış Hızı: 0.086s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 2.73s

M16A4

M416’ya oranla daha az tercih edilen M16A4 tekli modda hızlı kullanılabilirse oldukça etkili bir hale dönüşebiliyor. Sadece tekli ve çoklu ateş seçeneğinin olması bu silahın en büyük dezavantajı diyebiliriz.

  • Mermi tipi: 5.56
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 43/30.1/25.8/19.4/19
  • Kafadan Vuruş: 101.1/71/61/45.5
  • Atış Hızı: 0.1s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 2.86s

MK47 Mutant

Kontrol edilmesi oldukça zor olan Mutant çoğu oyuncu tarafından tercih edilmemekte. Fakat namlı ucu freni ve dikey tutamaç ile beklenenden çok daha iyi performans vermesi silahın az da olsa kullanılabilir olmasına olanak sağlıyor. Hasar konusunda diğer silahlara oranlar gayet iyi olan Mutant, PUBG’ye yeni başlayan oyuncuların kabusu haline gelebilir.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 20 (Uzatılmış Şarjör ile 30)
  • Vücut Hasarı: 49/34.3/29.4/22.1/22
  • Kafadan Vuruş: 115.2/81/69/51.8
  • Atış Hızı: 0.1s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.37s

QBZ95

M416 ve M16A4 arasında sayılabilecek QBZ95 hem otomatik seçeneğinin olması hemde iyi hasara sahip olması sebebi ile oldukça tercih edilen bir silah. 5.56mm mermi kullanana QBZ95 biraz yavaş şarjör değiştirme hızına sahip olsa da oyunun orta kısımlarında gayet etkili bir tercih olabilir.

  • Mermi tipi: 5.56
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 43/30.1/25.8/19.4/19
  • Kafadan Vuruş: 101.1/71/61/45.5
  • Atış Hızı: 0.092s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.66s

SCAR-L

Hasar olarak M416 ile aynı değerlere sahip olan SCAR-L, daha yavaş ateş etme oranına sahip olsada oyuncular tarafından oldukça fazla tercih edilen silahlar içerisinde yer almakta. Hem fazla sekmeyen hemde mermi kapasitesi arttırılabilen bu silah oyun sonuna kadar taşımak isteyeceğiniz türden.

  • Mermi tipi: 5.56
  • Mermi Kapasitesi: 30 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 43/30.1/25.8/19.4/19
  • Kafadan Vuruş: 101.1/71/61/45.5
  • Atış Hızı: 0.096s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 2.86s

Hafif Makineli Tüfekler

Hem yüksek hasara sahip hemde fazla sekmeyen silahlardan birisi olan DP-28 hafif makineli tüfeklerden çok taarruz silahları kategorisinden yer alabilecek bir kapasiteye sahip. Silahın tek dezavantajı ise herhangi bir uzantı takılamaması. Ayrıca uzun şarjör değiştirme hızına sahip olduğunu da unutmamakta fayda var.

DP-28

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 47
  • Vücut Hasarı: 51/35.7/30.6/23/31
  • Kafadan Vuruş: 117.3/82.11/70.38/52.8
  • Atış Hızı: 0.109s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 5.5s

M249

  • Mermi tipi: 5.56
  • Mermi Kapasitesi: 100
  • Vücut Hasarı: 45/31.5/27/20.3/20
  • Kafadan Vuruş: 103.5/72.45/62.1/46.6
  • Atış Hızı: 0.075s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 8.2s

Hasar konusunda çok iyi olan M249’un karşısında kimsenin duramayacağının farkındayız fakat R tuşuna bastığınız an 8.2 saniye beklemek bu silahın en kötü yanlarından biri.

DMR

VSS Vintorez

VSS sizi dürbün bulma derdinden kurtulsa da hasar olarak çok etkili olmadığı için pek tercih edilmeyen silahlar kategorisine giriyor. Silah üzerinde gelen susturucu ise silahın ekstra özelliklerinden biri.

  • Mermi tipi: 9mm
  • Mermi Kapasitesi: 12 (Uzatılmış Şarjör ile 20)
  • Vücut Hasarı: 43/30.1/25.8/19.4/19
  • Kafadan Vuruş: 96.35/67.45/57.81/43.36
  • Atış Hızı: 0.86s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 2.9s

Mini-14

Hem seri hemde iyi bir hasara sahip olan Mini-14 belkide en çok tercih edilen keskin nişancı silahlarından biri. Şarjör kapasitesi 30’a kadar çıkabilen Mini-14 namlı ucu freni ile oldukça öldürücü bir hal alabiliyor.

  • Mermi tipi: 5.56
  • Mermi Kapasitesi: 20 (Uzatılmış Şarjör ile 30)
  • Vücut Hasarı: 48/33.8/29/21.7/22
  • Kafadan Vuruş: 108.1/75.67/64.86/48.65
  • Atış Hızı: 0.1s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.6s

SKS

Mini-14’e göre daha fazla hasara sahip olan fakat biraz daha sekmek oranı yüksek SKS oyun sonuna kadar yanınızda taşıyabileceğiniz bir silah. Oldukça fazla eklenti ekleme seçeneği sunulan SKS rakibinizde olmamasını isteyeceğiniz türden bir silah.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 10 (Uzatılmış Şarjör ile 20)
  • Vücut Hasarı: 56/39/33.4/25/25
  • Kafadan Vuruş: 124.55/87.185/74.73/56.05
  • Atış Hızı: 0.1s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 2.9s

SLR

SKS’ye fazla benzeyen SLR hasar olarak etkili olsa da çok sekmesi ve uzun şarjör değiştirme süresi sebebi ile pek tercih edilmiyor.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 10 (Uzatılmış Şarjör ile 20)
  • Vücut Hasarı: 61/42.6/36.5/27.4/28
  • Kafadan Vuruş: 136.3/95.41/81.78/61.34
  • Atış Hızı: 0.1s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.68s

MK14 EB

SLR’a çok benzeyen fakat sadece uçaktan düşen paketle elde edebileceğiniz bu silah tam otomatik modu sebebi ile tercih edilebilir. Fakat uzun şarjör değiştirme süresini unutmamakta fayda var.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 10 (Uzatılmış Şarjör ile 20)
  • Vücut Hasarı: 64/44.8/38.4/28.8/29
  • Kafadan Vuruş: 143.35/100.35/86/64.51
  • Atış Hızı: 0.09s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.68s

QBU

5.56 mermi tipi kullanan keskin nişancılardan biri olan QBU, oyuncular arasında Sanhok haritasındaki Mini-14 olarak isimlendirilmiş. Hem az sekmesi hemde mermi tipinin fazla yer kaplamaması, gayet kullanılabilir bir silaha dönüşmesine olanak sağlıyor.

  • Mermi tipi: 5.56
  • Mermi Kapasitesi: (Uzatılmış Şarjör ile 20)
  • Vücut Hasarı: 50/35.3/30.2/22.7/23
  • Kafadan Vuruş: 112.8/78.96/67.68/50.76
  • Atış Hızı: 0.1s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3s

Keskin Nişancı Tüfekleri

AWM

3. Seviye kaskı tek seferde parçalayabilecek tek silah olan AWM, yüksek hasarını, uzun süren şarjör değiştirme hızı ile dengelemiş durumda. Silahın tek kötü yanı ise mermilerinin sadece uçaktan düşen kutudan çıkıyor olması. Merminin bitmesi demek bu silahın çok daha etkili olabilecek bir silahla değiştirilmesi anlamına geliyor.

  • Mermi tipi: 0.300
  • Mermi Kapasitesi: 5 (Uzatılmış Şarjör ile 7)
  • Vücut Hasarı: 132/92.4/79.2/59.4/57
  • Kafadan Vuruş: 300/210/180/135
  • Atış Hızı: 1.85s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 4.6s

M24

Eskiden uçaktan düşen kutudan çıkan bu silah artık haritanın her yerinde bulunabiliyor. 7.62 mermi tipi kullanması ve yüksek hasarı ile inanılmaz derecede etkili olabilen M24, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz türden bir silah.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 5 (Uzatılmış Şarjör ile 7)
  • Vücut Hasarı: 87/60.8/52.1/39.1/38
  • Kafadan Vuruş: 197.5/138.25/118.5/88.88
  • Atış Hızı: 1.8s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 4.2s

Kar98K

M24’ün sadece uçaktan düşen kutudan alınabildiği zamanlarda, en çok tercih edilen silah olan Kar98K, uzatılmış şarjör eklentisi olmadığı için yerini farklı silahlara bırakmış durumda. Hasarı gayet yüksek olan Kar98K PUBG’nin olmazsa olmazları arasında.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 5
  • Vücut Hasarı: 83/57.8/49.5/37.1/36
  • Kafadan Vuruş: 187.5/131.25/112.5/84.37
  • Atış Hızı: 1.9s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 4s

Winchester Model 1894

Winchester pek fazla tercih edilmeyen silahlar arasında. Sebeplerinden biri ise silaha herhangi bir uzantı takılamıyor olması. Kar98 ile aynı şarjör değiştirme hızına sahip olsa da, oyun sonlarına doğru oldukça etkisiz bir silah haline dönüşüyor.

  • Mermi tipi: 0.45
  • Mermi Kapasitesi: 8
  • Vücut Hasarı: 79/50.8/43.6/32.7/31
  • Kafadan Vuruş: 165/115.5/99/74.25
  • Atış Hızı: 0.6s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 4s

Diğerleri

Crossbow

Crossbow

Aramızda mutlaka ok ile ölüp “Rage Quit” atanlarımız vardır. Sadece oyun başında etkili olan crossbow oyunun ilerleyen zamanlarında oldukça etkisiz bir hal almaya başlıyor. Fakat yine de ses yapmadan ilerlemek için küçük bir kesim tarafından alternatif olarak kullanılıyor.

  • Mermi tipi: Kısa Ok
  • Mermi Kapasitesi: 1
  • Vücut Hasarı: 105/73.5/63/47.3/47.3
  • Kafadan Vuruş: 241.5/169.1/145/109
  • Atış Hızı: 3.8s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.55s

Tabancalar

P18C

P18C

Otomatik modu olması sebebi ile çok tercih edilen ve oyun sonuna kadar taşımak isteyeceğiniz bir silah olan P18C oyuncuların favorisi olmuş durumda. Hasarı az olsa da bu açığı arka arkaya ateş etme özelliği ile kapatabiliyor.

  • Mermi tipi: 9mm
  • Mermi Kapasitesi: 17 (Uzatılmış Şarjör ile 25)
  • Vücut Hasarı: 23/16.1/13.8/10.4/12
  • Kafadan Vuruş: 46/32.2/27.6/20.7
  • Atış Hızı: 0.06s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 2s

P1911

P1911

Sadece içerisinde 7 mermisi olsa da hasarı oldukça yüksek olan P1911 oyun başlarında oldukça yararlı bir hale gelebiliyor. Eğer nişancılığınıza güveniyorsanız ve kafaya atış oranınız yüksekse tercih sebebi olabilir.

  • Mermi tipi: 0.45
  • Mermi Kapasitesi: 7 (Uzatılmış Şarjör ile 12)
  • Vücut Hasarı: 41/28.7/24.6/18.5/21
  • Kafadan Vuruş: 82/57.4/49.2/36.9
  • Atış Hızı: 0.11s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 2.1s

P92

P92

Ortalama değerlere sahip olan P92 hem 9mm mermi kullanması hemde düşük süreli şarjör değiştirme hızı ile oldukça etkili bir silaha dönüşebiliyor. Ayrıca oyunda “macro” açan bir çok kişi bu tabancayı tercih ediyor.

  • Mermi tipi: 9mm
  • Mermi Kapasitesi: 15(Uzatılmış Şarjör ile 20)
  • Vücut Hasarı: 35/24.5/21/15.8/18
  • Kafadan Vuruş: 70/49/42/31.5
  • Atış Hızı: 0.135s
  • Mermi Değiştirme Hızı: /s

R1895

R1895

Hasarı güzel olsa da 7.5 saniyelik mermi değiştirme hızı silahın belkide PUBG’nin en kötü tabancası haline getiriyor. Oyuncular tarafından pek tercih edilmeyen bu silah sadece zor durumlarda kaldığınızda almak isteyeceğiniz türden.

  • Mermi tipi: 7.62
  • Mermi Kapasitesi: 7
  • Vücut Hasarı: 55/38.5/33/24.8/28
  • Kafadan Vuruş: 110/77/66/49.5
  • Atış Hızı: 0.4s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 7.5s

R45

R45

R1895 ile aynı kapasiteye sahip olsa da hem kontrolü hemde yarı yarıya olan şarjör değiştirme hızı silahın en iyi özelliklerinden biri olabilir. Hızlı bir yapıya sahip olan R45 oyun başlarında oldukça etkili bir silah olabiliyor.

  • Mermi tipi: 0.45
  • Mermi Kapasitesi: 7
  • Vücut Hasarı: 55/38.5/33/24.8/28
  • Kafadan Vuruş: 110/77/66/49.5
  • Atış Hızı: 0.25s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.2s

Skorpion

Scorpion

Oyuna eklenen yeni silahlardan biri olan Skorpion, P18C gibi otomatik moda sahip. Silahın en iyi özelliği ise 40’a kadar mermi taşıma kapasitesi olması. Hareketli ve çok kişinin olduğu bir yere atlıyorsanız bu silah fazlasıyla efektif olmayı başaracaktır.

  • Mermi Tipi: 9mm
  • Mermi Kapasitesi: 20 (Uzatılmış Şarjör ile 40)
  • Vücut Hasarı: 22/15.4/13.2/9.9/11
  • Kafadan Vuruş: 44/30.8/26.4/19.8
  • Atış Hızı: 0.07s
  • Mermi Değiştirme Hızı: 3.08s

Bu makale içerisinde detaylı olarak PUBG Silah Hasarları, PUBG Silah Rehberi gibi konular yer almaktadır. Oyunun son güncellemelerinin Türkçe olarak detaylı bir şekilde paylaşıldığı kategori olan https://oyunhaberleri.tv/guncelleme-notlari linkini takip ederseniz oyun bilginiz bir seviye daha artacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Oyun Haberleri | Tüm hakları saklıdır, kopyalanamaz. 2018 - 2019