OyunHaberleri.tv

DOOM Eternal PC Oynanış Videosu Yayınlandı

DOOM Eternal PC Oynanış Videosu Yayınlandı

QuakeCon 2018 etkinliğinde gösterilen ve katılımcıların olumlu tepkilerini alan DOOM Eternal oyunu için PC oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan video ile birlikte oyunla ilgili önemli ipuçları ve daha fazlasına ulaşabiliyoruz.

DOOM Eternal PC Oynanış Videosu Yayınlandı

Çıkış tarihi henüz bilinmeyen DOOM Eternal için üç adet oynanış videosu yayınlandı. PC üzerinden oyunun nasıl bir oynanışa sahip olduğunu gösteren video asıl konumuz olacak. Çünkü grafiklerin, efektlerin ve dövüş mekanikleri o kadar iyi optimize edilmiş ki tek bir takılma bile göremiyoruz. Bazı yaratıkları öldürmek için farklı dövüş mekaniklerini kombolayabilecek olmak gayet hoş gözüküyor. Fakat bu zorunlu değil bir canavarı sadece silahla uzaktan da öldürebileceksiniz.

Çok oyunculu modda ise kendi takımınızla birlikte zorlu yaratıklara karşı dövüşmek epey keyifli olacak. Kuracağınız takımla yalnızca canavarları değil diğer avcıları da öldürüp deneyim kazanabileceksiniz. Oyunun satış fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkış yapacağı henüz belli değil ancak önümüzdeki aylarda bu bilgileri de oyuncularla paylaşacaklarını düşünüyoruz. Oynanışı dışında bildiğimiz tek şey DOOM Eternal oyununun PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkış yapacağı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Oyun Haberleri | Tüm hakları saklıdır, kopyalanamaz.